Καλώς ήλθατε στο Components-House.com
Ηλεκτρονικές Προμήθειες / Παραγγελία

Επιλέξτε γλώσσα

Τρέχουσα γλώσσα: Ελλάδα
Σπίτι > Νέα > Ο αισθητήρας ρεύματος αυτοκινήτου ενσωματώνει ένα MCU για μέτρηση χαμηλής τάσης

Ο αισθητήρας ρεύματος αυτοκινήτου ενσωματώνει ένα MCU για μέτρηση χαμηλής τάσης

Ο αισθητήρας έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση ηλεκτρονικών χαμηλής τάσης στα συστήματα ασφαλείας των οχημάτων.Έχει σφάλμα μετατόπισης ευαισθησίας σε σχέση με τη θερμοκρασία και τη διάρκεια ζωής κάτω από ± 0,25% και μια είσοδο 1,5μV αναφερόμενη σφάλμα μετατόπισης μετατόπισης πάνω από τις ίδιες συνθήκες.

Η ενσωμάτωση του μικροελεγκτή, με μνήμη flash 32kbyte, ° επιτρέπει στον αισθητήρα να παρέχει θερμοκρασία ρεύματος, τάσης και θερμοκρασίας διασταύρωσης μέσω επιλογής LIN ή UART.Ο μικροελεγκτής επιτρέπει την ενσωματωμένη ανίχνευση υπερέντασης που μπορεί να διαγνωστεί η οποία επιτρέπει την ασφαλή ενεργοποίηση των ασφάλειων PYRO χωρίς να απαιτεί έναν περίπλοκο μηχανισμό ασφαλείας.

Ο αισθητήρας παρέχεται από μια ρυθμιζόμενη 5V ή απευθείας με μπαταρία 12V και είναι συμβατή με το ASIL B (d) σύμφωνα με το ISO 26262. Υποστηρίζει επίσης ενσωμάτωση σε επίπεδο συστήματος μέχρι το ASIL D.



Οι εφαρμογές-στόχοι είναι η στενή παρακολούθηση των συστημάτων χαμηλής τάσης, όπως οι μετατροπείς DC-DC, οι αισθητήρες τερματικών μπαταριών και η κατανομή και η παρακολούθηση της ισχύος και η παρακολούθηση της ζώνης.Η σταθερότητα εξόδου και η ανθεκτικότητα της EMC καθιστούν κατάλληλο για ανάπτυξη ακόμη και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα αυτοκινήτων, λέει η εταιρεία.

Η θερμοκρασία λειτουργίας είναι -40 ° C έως +125 ° C.Υποστηρίζεται με προσαρμοσμένο σχεδιασμό λογισμικού που επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση του λογισμικού και παρέχεται σε μια συμπαγή συσκευασία SOIC οκτώ ακίδων που απλοποιεί την ολοκλήρωση του συστήματος.

Ο αισθητήρας ρεύματος διακλάδωσης είναι προσαρμοσμένος για μετατροπείς DCDC, αισθητήρες τερματικών μπαταριών, κατανομή ισχύος χαμηλής και υψηλής τάσης και συσκευές αποσύνδεσης.