Καλώς ήλθατε στο Components-House.com
Ηλεκτρονικές Προμήθειες / Παραγγελία

Επιλέξτε γλώσσα

Τρέχουσα γλώσσα: Ελλάδα
Σπίτι > Νέα > Το Board προσθέτει quad can-fd σε υπολογιστές με υποδοχή M.2

Το Board προσθέτει quad can-fd σε υπολογιστές με υποδοχή M.2

Kvaser M.2 board has CAN-FD interfaces

Ονομάζεται 'M.2 PCIE 4XCAN' (και επίσης 01333-9), λειτουργεί με slots M.2 PCI Express M.2 με πλήκτρο B ή M.

Kvaser M.2 board has CAN-FD interfaces

Διαθέτει κύριο πίνακα 22 x 80 x 2mm M.2 και τέσσερις μικρότερες δορυφορικές σανίδες (βλέπε εικόνες) που φέρουν τους πομποδέκτες και τους συνδετήρες τους "επιτρέποντάς τους να βρίσκονται πιο κοντά στα ίδια τα δίκτυα Can", σύμφωνα με την εταιρεία."Αυτή η διάταξη μεγιστοποιεί την ταχύτητα και την ακεραιότητα του σήματος, καθιστώντας την ιδανική για το Can FD."


Η καλωδίωση έχει μήκος 300mm και το καθένα μπορεί να διοχετεύεται μεμονωμένα μεμονωμένα απομονωμένη.


Kvaser M.2 board has CAN-FD interfaces

Η ανάλυση χρονικής σφραγίδας είναι 1μS και μέχρι 20.000message/s/κανάλι.Η σιωπηλή λειτουργία και η ανίχνευση και η παραγωγή πλαισίου σφαλμάτων συγκαταλέγονται στα χαρακτηριστικά που εφαρμόζονται.

Πολλαπλά συμβούλια μπορούν να συνδυαστούν για να παρέχουν 12 ή περισσότερα μπορούν να κανάλι.Η λειτουργία είναι πάνω από -40 έως 85 ° C.

Ένα SDK (κιτ ανάπτυξης λογισμικού) που ονομάζεται Canlib, το οποίο υποστηρίζει Windows και Linux, είναι διαθέσιμο για το υλικό.

Οι εφαρμογές προβλέπονται σε έλεγχο κινητήρα για κινητά ρομπότ, αυτοματοποιημένα μαύρα κιβώτια προσομοίωσης οδήγησης, απόκτηση δεδομένων ιατρικής αυτοματοποίησης, διαχείριση στόλου ή παρακολούθηση βιομηχανικού συστήματος.

Βρείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα M.2 PCIE 4XCAN

Η Kvaser έχει Ε & Α και παραγωγή στο Mölndal, κοντά στο Gothenberg, τη Σουηδία και τα περιφερειακά γραφεία στην Καλιφόρνια, τη Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ.Κάνει τις διεπαφές, και προσφέρει προσαρμοσμένη υπηρεσία σχεδιασμού για OEM και ODM.