Καλώς ήλθατε στο Components-House.com
Ηλεκτρονικές Προμήθειες / Παραγγελία

Επιλέξτε γλώσσα

Τρέχουσα γλώσσα: Ελλάδα
Σπίτι > Νέα > Συνδέσεις άκρων με επαφές ελατηρίου

Συνδέσεις άκρων με επαφές ελατηρίου

Kyocera Edge connectors with spring contactsΗ σειρά 9159-7x0 προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο Kyocera AVX των γραμμικών συνδετήρων καρτών, με το να διαθέτει το σύστημα επαφής του ελατηρίου χαλκού βηρύλλου, το οποίο στοχεύει στην παροχή υψηλής ηλεκτρικής και μηχανικής αξιοπιστίας, υψηλής ακεραιότητας σήματος και υψηλής ανθεκτικότητας σε σκληρό περιβάλλονΕφαρμογές.

Αυτό το σύστημα επαφής της άνοιξης σε συνδυασμό με την ευκολία ενός διπλού τύπου, ενός τεμαχίου και του σχεδιασμού καρτών-προσώπου χωρίς συγκόλληση και της ευελιξίας που ενεργοποιείται από τις διάφορες διαμορφώσεις και επιμετάλλωση καθιστά τη σειρά 9159-7x0 ιδανική για γραμμικό PCB ζευγαρώματος μέσαHarsh Industrial, LED φωτισμός, φωτισμός αυτοκινήτων και εφαρμογές φωτισμού μεταφοράς.

Η σειρά διατίθεται σε διαμορφώσεις ανοιχτής και κλειστής πλευράς με μονωτήρες υψηλής θερμοκρασίας λευκών ή μαύρων UL94 V-0, πέντε παραλλαγές επαφής (4, 6, 8, 10 και 12 θέσεις), χρυσό ή κασσίτερο πάνω από την επένδυση στο νικέλιο,και τρέχουσες αξιολογήσεις έως 2Α ανά επαφή.

Έχει σχεδιαστεί για να ζευγαρώσει με PCB με πάχους 1,5 mm (± 0,15mm) με επιχρυσωμένα μαξιλάρια χρυσού ή κασσίτερου και βαθμολογείται για 150VACRMS ή το ισοδύναμο DC, μέχρι 1.000 κύκλους με επιχρυσωμένες επαφές (έως 20 με κασσίτερο) και θερμοκρασίες λειτουργίας που εκτείνονται από -40 ° C έως +130 ° C.

Η σειρά 9159-7x0 είναι επίσης συμβατή με UL και ROHS και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στις προδιαγραφές των πελατών.Τα μέρη αποστέλλονται χύμα σε ποσότητες 1.000 ανά τσάντα.