Καλώς ήλθατε στο Components-House.com
Ηλεκτρονικές Προμήθειες / Παραγγελία

Επιλέξτε γλώσσα

Τρέχουσα γλώσσα: Ελλάδα
Σπίτι > Νέα > Σφάλμα συναρμολόγησης συναρμολόγησης πλήκτρων οπτικών ινών SMAS

Σφάλμα συναρμολόγησης συναρμολόγησης πλήκτρων οπτικών ινών SMAS

OMC multi-keyed SMA fibre interconnect

Χρησιμοποιούνται πολλαπλά κλειδιά τύπου ρολογιού (ClockFace, (Φωτογραφία σωστά) και ο καθένας παίρνει έναν αριθμό σε αυτό για να βοηθήσει στην αναγνώριση.

Για πιο μοναδικές συνδέσεις, οι προσαρμοσμένες θέσεις κλειδιών είναι επίσης δυνατές κατόπιν αιτήματος.


"Αρχικά σχεδιασμένο ως απάντηση σε ένα αίτημα πελάτη για ένα κλειδί σύνδεσης για μια εγκατάσταση τεσσάρων καναλιών, η νέα οικογένεια των κλειδιών SMA Connectors ξεπερνά τα σφάλματα εγκατάστασης με την μηχανική τους", δήλωσε ο OMC."Κάθε παραλλαγή έχει όλα τα οφέλη του συνδετήρα SMA: ευρωστία, απλότητα εγκατάστασης και ασφαλές παξιμάδι κλειδώματος".


Το βασικό σύστημα είναι διαθέσιμο στο H22 PCB-Mount Housing της εταιρείας (εικονογραφημένος), καθώς και το δοχείο H1 του πυργίσκου και το ιδιόκτητο περίβλημα VSMA (κατακόρυφη SMA) που καταλαμβάνει μόνο 7 x 8mm χώρου του σκάφους.

Κατασκευάστηκε στη μονάδα του OMC στο Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία μπορεί επίσης να ευθυγραμμιστεί και να φιλοξενήσει το πλήρες φάσμα των πολυτροπικών ινών-οπτικών πομπών και των δίοδοι δέκτη σε οποιοδήποτε από τα βασικά κωδικοποιημένα περιβλήματα.

"Το σύστημα πολλαπλών κλειδιών είναι επεξεργασμένο χρησιμοποιώντας το CNC συρόμενο κεφάλι των τόρνων χρησιμοποιώντας ένα επαναληπτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από την εταιρεία", δήλωσε ο OMC."Αυτό το πρόγραμμα αυξάνει συνεχώς τον γωνιακό διαχωρισμό μεταξύ των δύο βασικών διαδρόμων από το ένα μέρος στο άλλο, στη συνέχεια χαράζει τον σύνδεσμο με έναν αριθμό καναλιού μοναδικός σε αυτόν τον γωνιακό διαχωρισμό".

Ιδρύθηκε ως ομάδα ινών-δεδομένων στα μέσα της δεκαετίας του 1980, η OMC εδρεύει στην Κορνουάλη, Ηνωμένο Βασίλειο.Διαπιστώθηκε στο ISO 9001, στο ISO 14001 και στο ISO 45001, το FDH1M Optic Housing των ινών SMA κέρδισε το εβδομαδιαίο βραβείο Elektra του 2019 Electra για την αριστεία στο σχεδιασμό προϊόντων για συστήματα υψηλής αξιοπιστίας.