Καλώς ήλθατε στο Components-House.com
Ηλεκτρονικές Προμήθειες / Παραγγελία

Επιλέξτε γλώσσα

Τρέχουσα γλώσσα: Ελλάδα
Σπίτι > Νέα > NXP UWB RF IC για ψηφιακά πλήκτρα αυτοκινήτων και ραντάρ εντός καμπίνας

NXP UWB RF IC για ψηφιακά πλήκτρα αυτοκινήτων και ραντάρ εντός καμπίνας

NXP NCJ29D6-BD uwb radar

"Αυτό επιτρέπει στους ΚΑΕ να μετατρέψουν ένα μόνο σύστημα πρόσβασης αυτοκινήτων με βάση το UWB σε μια ευέλικτη πλατφόρμα πολλαπλών χρήσεων, επιτρέποντας τις περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων με το ίδιο υλικό-για παράδειγμα, οι ΚΑΕ μπορούν να αξιοποιήσουν το ασφαλές σύστημα πρόσβασης αυτοκινήτων για να παρέχουν επίσης χαρακτηριστικά όπως η παιδική παρουσίαΑνίχνευση, σύμφωνα με το νόμο περί καυτή αυτοκινήτων των ΗΠΑ και τον ευρωπαϊκό χάρτη πορείας NCAP ", σύμφωνα με την εταιρεία.

Ονομάζεται NCJ29D6B, είναι συμβατό με IEEE 802.15.4 και διαθέτει διπλή διεπαφή κεραίας για ποικιλομορφία, μέγιστο
Αναλογία συνδυασμού και εκτίμησης γωνίας του άφιξης.


Η επεξεργασία είναι από έναν πυρήνα του φλοιού του Arm Arm του μη ανακοινωθέντος τύπου και έχει επίσης έναν ελεγκτή CAN FD.


Και αυτό πρόκειται για όλα τα NXP θα αποκαλύψουν σχετικά με αυτό το IC, εκτός από το ότι έχει σχεδιαστεί για να υπερβαίνει τις απαιτήσεις ISO21434 Cybersecurity και: "Το CCC Mac και το Fira Mac προσφέρουν πρότυπα πρωτόκολλα UWB που κυμαίνονται απευθείας στο λογισμικό εφαρμογής πελατών, επιτρέποντας και απλοποιώντας το Autosar,Αρχιτεκτονικές ".

Η ανίχνευση εισβολής είναι μια άλλη πιθανή εφαρμογή.Το NXP αναμένει ότι αυτά τα ICs θα είναι στο δρόμο στο μοντέλο έτος 2025.