Καλώς ήλθατε στο Components-House.com
Ηλεκτρονικές Προμήθειες / Παραγγελία

Επιλέξτε γλώσσα

Τρέχουσα γλώσσα: Ελλάδα
Σπίτι > Νέα > Φωτοβολταϊκό φωτοβολταϊκό εξόδου για πύλη υψηλής τάσης MOSFETS

Φωτοβολταϊκό φωτοβολταϊκό εξόδου για πύλη υψηλής τάσης MOSFETS

Το PhotoCoupler TLX9910 προορίζεται κυρίως για χρήση εντός εφαρμογών SSR στην αυτοκινητοβιομηχανία.Ωστόσο, μπορεί εξίσου να χρησιμοποιηθεί σε βιομηχανικές εφαρμογές, όπως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει την εναλλαγή υψηλής τάσης, υψηλού ρεύματος, η οποία είναι δύσκολο να επιτευχθεί με ολοκληρωμένα φωτοελάκια.


Το TLX9910 προσφέρει μια ανοιχτή τάση (VOC) 13.5V - σχεδόν διπλάσιο από αυτό των υφιστάμενων συσκευών.Έτσι, η επιλογή των συμβατών MOSFETs (χωρίς λύση) αυξάνεται σημαντικά.Η χρήση μιας μόνο συσκευής μειώνει τον αριθμό των εξαρτημάτων, μειώνοντας έτσι το μέγεθος, το βάρος και το κόστος της λύσης.


Καθώς ο φωτοβολταϊκός ζεύκτης βασίζεται σε συστοιχίες φωτοδιόδων (PDA), η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται ως αποτέλεσμα του φωτός από την πλευρά LED της εισόδου.Επομένως, ο ζεύκτης εξυπηρετεί το δικό του τροφοδοτικό, εξαλείφοντας την ανάγκη για εξωτερική πηγή ενέργειας.

Το TLX9910 στεγάζεται σε ένα πακέτο SO6 SO6 επιφάνειας 4 ακίδων που μετρά μόλις 3.7mm × 7.0mm x 2.1mm.Είναι σε θέση να λειτουργεί σε θερμοκρασίες στην περιοχή -40 ° C έως +125c και προσφέρει 3750VRMS απομόνωσης από εισροή έως

Μάθετε περισσότερα για τη νέα φωτοβολταϊκή έξοδο PhotoCoupler εδώ: https://toshiba.semicon-storage.com/eu/semiconductor/product/isolators-solid-state-relays/detail.TLX9910.html